Сучасні освітлювальні прилади вже давно відіграють роль не тільки джерел світла, а й дивовижних декоративних елементів, здатних повністю перетворити інтер'єр і стати його центром. Відома польська фабрика світлотехніки Zuma Line представила одразу три оригінальні серії: SIRO, NOMI та DONATO. Унікальні моделі не відносяться ні до сучасного, ні до класичного дизайну, тому неодмінно сподобаються поціновувачам незвичайних, екстравагантних рішень.

Каркасні світильники Zuma LineОригінальні підвісні світильники Zuma Line

Серія SIRO включає кілька цікавих світильників у яких роль традиційних плафонів грають металеві каркаси. Особлива увага в моделях приділена джерелам світла. Так, найкращим доповненням композиції стануть оригінальні ретро-лампи.

Колекція NOMI включає торшер, підвісний світильник і настільну лампу. Форма каркасного світильника нагадує циліндр. Як джерело світла у цих освітлювальних приладах можна використовувати як традиційні лампи розжарювання, так і світлодіодні лампочки.

Стильні підвіси Zuma LineНовинки від Zuma Line

Колекція DONATO є сімейством підвісних світлотехнічних виробів, які мають стильний мідний абажур і плафон зі скла. Таке незвичайне поєднання створює дивовижний ефект. Саме тому ці чудові рішення активно використовуються для декорування різних закладів та домашніх інтер'єрів.

Дивні освітлювальні прилади Zuma Line стануть чудовим доповненням кімнат, оформлених у стилі лофт. Ефектні та надійні вони довгі роки будуть радувати власників дивовижним зовнішнім виглядом та відмінною функціональністю. Не менш цікаві та оригінальні освітлювальні прилади торгових марок Wunderliht та Rabalux.