Яскравий, ефектний, оригінальний, стиль Тіффані уособлює прагнення розкоші і говорить про бездоганний смак. Еклектичне поєднання сучасних стильових напрямків та вінтажних елементів виглядає витончено та елегантно. Світильники в стилі Тіффані є дивовижними шедеврами освітлювального мистецтва, тому будуть доречними в різних інтер'єрах.

Магічна сила фаврильського скла

Краса різнокольорових вітражів, зібраних в одне полотно мозаїки, довгі роки заворожувала поціновувачів прекрасного. Ще в середньовіччі люди помітили, що різні за розміром кольорові шматочки скла, з'єднані разом, створюють яскравий, незвичайний ефект.

Вітражні світильники в інтерєрі.Люстри в стилі Тіффані - родзинка вітальні.

Характерна риса світлотехнічних виробів Тіффані - використання зображень бабок, птахів, природних пейзажів та квіткових мотивів. Хоча за бажання можна підібрати й абстрактні поєднання. Такі світильники чудово підходять для житлових приміщень, адже м'яке, тепле світло, переломлюючись і розсіюючись, створює комфортну атмосферу для відпочинку. Оригінальні та якісні вітражні освітлювальні прилади чудово виглядають у різних стилях: модерні, етніці, ар-деко, еклектиці, кантрі, провансі.

Елегантні моделі для цікавих композицій

Освітлення в будинку має бути рівномірним і поєднуватися з дизайном кімнати. Так, для невеликої вітальні, виконаної в класичному стилі, хорошим вибором стануть парні бра Тіффані, які за кольоровим і композиційним рішенням чудово поєднуються зі стельовою люстрою.

У спальні, де потрібне приглушене, м'яке світло та атмосфера, що сприяє умиротворенню та розслабленню, гарним рішенням стане торшер Тіффані або елегантна настільна лампа, виконана в цьому стилі.

Вітражні люстри - чари скла.Підвіси в стилі Тіффані .

Добре впишуться моделі цього типу і в дитячі кімнати. За бажання можна купити невеликий нічник, виконаний у вигляді квітки або черепахи. Його приглушене, «чарівне світло» допоможе дитині швидко заснути.

Практичні та ефектні світильники Тіффані допоможуть швидко розставити акценти, зробити приміщення більш виразним та яскравим. Гра заломленого світла, яке розпадається на сотні райдужних відблисків, дозволяє уникнути нудної буденності, покращити настрій та зняти стрес.

Світильники в стилі Тіффані - прикраса будь-якого інтер'єру

Оригінальні та стильні вітражні освітлювальні прилади стануть справжньою окрасою будь-якого інтер'єру. Рослинна та квіткова тематика буде доречна у кімнатах, оформлених у пастельних тонах: бордовому, бежевому, теплому коричневому.

Підвіси в стилі ТіффаніЦікаві люстри у вітражному стилі

 

Ці стильні та практичні світильники відмінно підходять як для домашніх інтер'єрів, так і для оформлення офісів та різноманітних закладів. Суворій діловій обстановці вони додадуть легкої невимушеності, а в кафе дозволять створити м'яку, розслаблюючу атмосферу.

Настільні лампи в стилі Тіфанні є елегантними аксесуарами, що підкреслюють статус начальника та його смак. Саме тому такі освітлювальні прилади найчастіше обирають для оформлення кабінетів начальників солідні компанії.

Як вибрати світильник у стилі Тіффані

Багато фабрик світла пропонують різні моделі стильних вітражних світильників. Щоб вибрати оптимальний варіант, слід враховувати:

  • розміри приміщення;
  • мета (основне або додатково освітлення);
  • загальна кількість джерел світла.

як вибрати світильник Тіффані

Для того щоб внести родзинку до кабінету або вітальні достатньо буде настільної лампи Тіффані. Такий аксесуар відразу перетворить обстановку і зробить її більш елегантною та багатою. Якщо ж потрібно забезпечити повноцінне освітлення, варто зупинитися на багаторіжкових люстрах Тіффані. Ці освітлювальні прилади не тільки відрізняються гарним зовнішнім виглядом, але й якісно висвітлять усі приміщення.