Зробити приміщення стильним та яскравим, створити ідеальне освітлення та доповнити інтер'єр швидко та просто допоможуть чудові підвісні світильники. Багато світових виробників приділяють саме цьому типу освітлювальних приладів особливу увагу. Вони доречні в різних кімнатах і різних стильових напрямках, що дозволяє вибрати найбільш ефектний і гармонійний варіант в залежності від переваг.

Ефектні та функціональні предмети декору

Сучасні підвісні світильники чудово підкреслюють красу та функціональність приміщення, в якому вони встановлені. З їх допомогою прикрасити кімнату простіше простого, адже вони надають загальному інтер'єру шарму та неповторності. Асортимент цих освітлювальних приладів зараз досить широкий. Так, за бажанням можна вибрати оригінальні моделі з абажурами, які роблять приміщення спокійним та затишним.

Якщо ви хочете додати помпезності та розкоші вітальні, тоді варто звернути увагу на витончені підвіси з кришталю. У мінімалістській кухні буде чудово виглядати простий, лаконічний світильник, але яскравого кольору. Він легко стане ефектною родзинкою всього приміщення.

Одна з головних переваг підвісних світильників - це можливість регулювати їхню висоту. Таким чином, можна легко направляти світловий потік саме туди, куди це потрібно.

Підвісні світильники для кухніСтильні підвіси для кухні

Підвісні світильники для дитячих кімнат

Створити затишну та стильну обстановку в дитячій кімнаті найпростіше за допомогою оригінальних підвісів, особливо якщо стелі у приміщенні високі. Сучасні виробники пропонують найрізноманітніші моделі, які стануть справжньою окрасою кімнати крихти.

У дитячу кімнату для дівчинки можна сміливо підібрати цікаву модель у вигляді квітки, або красивого рожевого кольору. Таке незвичайне джерело світла неодмінно припаде до душі юній принцесі.

Хлопчики обов'язково гідно оцінять яскраві підвіси у вигляді футбольних м'ячів або літаючих апаратів. Такі освітлювальні прилади не лише дозволять організувати якісне освітлення, а й дозволять сформувати казкову атмосферу, що так важливо для дітей.

Підвісні світильники в дитячу

Вибираючи підвісні світильники для дитячої кімнати найкраще зупинитися на дерев'яних або пластикових моделях. Вони не тільки відрізняються чудовим зовнішнім виглядом, але й міцні. навіть якщо в процесі гри вони випадково будуть зачеплені, дрібні пошкодження не вплинуть на їхню функціональність.

Поради щодо вибору

Вибираючи сучасні підвісні світильники, важливо враховувати низку нюансів. Насамперед слід врахувати площу приміщення, яке вони висвітлюватимуть. Для невеликої кімнати може бути цілком достатньо моделі з одним джерелом світла, тоді як великі вітальні слід обладнати кількома підвісними світильниками або доповнити їх торшерами, настільними лампами та бра для отримання якісного, рівномірного освітлення.

Для світлих кімнат ідеально підходять підвіси з спрямованим світлом, а ось приміщення, оформлені в темних або холодних тонах, варто доповнювати моделями, що дарують розсіяне освітлення. Великі кімнати можна обладнати не поодинокими підвісами, а цілими системами, які входять кілька світильників. Це дозволить якісно висвітлити усі приміщення.

Підвісні світильники в спальніПідвісні світильники у вітальні

Підвісні світильники чудово підходять для будинків з високими стелями. Вони дозволяють візуально трохи зменшити висоту кімнати і зробити її набагато затишніше. При бажанні їх можна сміливо доповнити вбудованими або накладними точковими світильниками, що дає змогу отримати якісне, рівномірне освітлення.

Організуйте основне освітлення за допомогою підвісів і ви побачите, яким затишним та теплим може бути ваш будинок!