Згідно з офіційною заявою Pantone Color Institute, колір "greenery" буде основним цього року. Але це зовсім не означає, що про всі інші відтінки можна просто забути. 2020 року в моді будуть представники палітри, які уособлюють впевненість, спокій та комфорт.

Актуальні в 2017 році відтінки

До «впевнених» кольорів відносять баклажанний, лаймовий, відтінок червоного перцю. Саме ці тони привертають увагу та налаштовують на активні дії. Але при цьому фахівці не радять їх використовувати як основне тло. Найкращі вони в декорі.

До спокійних, стриманих квітів відносять землянисто-коричневий та свіжої зелені. Що стосується «комфортних» відтінків, то це насамперед насичені жовті та блакитні мотиви, а також світло-рожеві та пастельні тони.

Впевненість за допомогою сутінково-синього

Красивий сутінково-синій колір ідеально підходить для просторих приміщень із високими стелями. У поєднанні з білим він дає відмінний контраст, що підкреслює холодність та раціональність мінімалізму.

Темно-синій в інтерєрі

Впевненість за допомогою синьо-зеленого

Помаранчеві акценти в декорі та освітлювальні прилади кольору "мідь" тільки підкреслюють красу насиченого синьо-зеленого фону. Такий відтінок ідеально підходить для облаштування кухні-їдальні.

Синьо-зелений в інтерєрі

Впевненість за допомогою сонячно-жовтого

Звичайно, вибирати як підлоговий колір яскраво-жовтий досить ризиковано, але таке рішення забезпечить відмінний сонячний настрій щодня незалежно від погоди за вікном та пори року.

Сонячно-жовтий в інтерєрі

Стриманість за допомогою мінерально-сірого

Як зробити традиційну обстановку стильною та модною? Використовуйте благородний мінеральний сірий для оздоблення стін!

Мінерально-сіра класика

Стриманість за допомогою світлого синьо-зеленого

Світлі синьо-зелені предмети меблів у поєднанні з білими аксесуарами стануть чудовим доповненням мінімалістського офісу. Лаконізм та стриманість обстановки — те, що потрібно для продуктивної роботи.

Світло-зелена стриманість

Стриманість за допомогою землістого зеленого та темно-сірого

Землистий зелений і темно-сірий створюють заспокійливу атмосферу. Така гама ідеально підійде для облаштування літнього будиночка.

Бежові та зелені природні відтінки

Комфорт за допомогою небесно-синього

Колір водний вважається традиційно літнім відтінком. Додати йому ґрунтовності та елегантності допоможе темне підлогове покриття та мідні акценти. Такий інтер'єр приваблює м'якістю та комфортністю у всьому.

Небесно-синій в інтерєрі

Комфорт за допомогою пастельного рожевого

Погляньте на інтер'єр, оформлений у кольорі рожевий кварц! Такий істинно жіночий дизайн додає приміщенню природність та легкість.

Пастельно-рожевий інтер'єр

Комфорт за допомогою брудно-жовтого

Зробити мінімалістський інтер'єр у сірих тонах більш комфортним допоможуть цікаві акценти брудно-жовтого кольору.

Акценти брудно-жовтого кольору в сірому інтерєрі